Aroma & Yoga

Verdieping van je meditatie- en yoga practice met de 100% pure oliën van Young Living.

Aroma& Yoga is een fijne en bijzondere manier om meer in balans te komen en om nog dieper te ontspannen dan bij een “gewone” yogales. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Aroma Yoga is yoga waarbij je bij de meditaties en de yogahoudingen etherische oliën gebruikt. Net als yoga bestaan etherische oliën al heel lang. Ik gebruik de oliën van Young Living en hiermee ben je in staat je meditatie- en yogahouding nog meer te verdiepen. Het is een fijne en bijzondere manier om meer in balans te komen. De oliën ondersteunen je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Aroma Yoga workshop:
De workshop start met een korte meditatie, vervolgens wordt je door een serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen welke ten goed komt aan het versterken van je Chakra’s (hieronder meer).

Per Chakra staat dan ook weer een intentie centraal, zoals bijvoorbeeld “ik ben, ik verlang” voor het eerste Chakra en “ik voel” voor het tweede Chakra. De les eindigt met een eindontspanning.

Voor echte diepe ontspanning
tijdens de workshop zal er een basis olie gebruikt worden in de diffuser, die de geur verneveld en verspreid door de ruimte. Daarnaast zetten we specifieke oliën in per 1 of 2 houdingen (asana’s) door deze te inhaleren (cupping). Dit ter ondersteuning van de ontspanning maar ook versterken van je Chakra’s.

Chakra’s
Je ziel is het grootste energiecentrum in je lichaam. Het is de plek waar jouw energiekracht vandaan stroomt. Je ziel verspreid deze energie over je lichaam d.m.v. de 7 Chakra’s!

Als je in je leven obstakels tegenkomt en je gaat hier niet goed mee om, dan kan het voorkomen dat één of meerdere chakra’s blokkeren. Een geblokkeerde Chakra bezorgd je klachten of ziekte, kortom stagnerende energie.

Daarom zet ik tijdens de workshop oliën in die ieder chakra ondersteunt en als doel je energie van dat betreffende Chakra weer te laten stromen.

Aroma Yoga is geschikt voor iedereen.

De les is voor alle niveaus en de oliën zijn heerlijk. 

 • Wil je meer weten of meedoen? 
 • Wil je een workshop Aroma & Yoga op maat met vrienden/collega’s?

Ja ik wil een workshop op maat

 • JA, ik wil MEEDOEN met één van de workshops! Klik dan op deze link Workshops 2019

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Namasté

 • Verfijnen van je focus

  helder en alert

 • Verdieping van je aarding

  uit het hoofd, maak verbinding met jezelf

 • Versterkt verbinding

  met lichaam en geest

 • Meer uithoudingsvermogen

  verhoogt je energie niveau

 • Verminderd spier- en gewrichtspijn