Iedere werknemer moet dagelijks tijd voor zichzelf maken om na een drukke dag het lichaam te ontladen. Doen we dat niet dan krijgen we te maken met overbelasting in ons lichaam. Dit kan klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, spanning, lusteloosheid enz…

Bij Vanderlande hebben wij allerlei activiteiten waaraan ons personeel deel aan kan nemen en zodoende alleen of met elkaar te werken aan het verbeteren van de conditie of het trainen van het lichaam om weer in balans te komen.

Wij zijn enorm gelukkig met onze collega Karin die intern bij ons de Yin yogalessen verzorgt. Zij is gepassioneerd bezig met het intensief uitoefenen van de lesstof en helpt onze medewerkers zich energieker te voelen.

Je leert veel van Karin dat de berichten die mij bereiken zo positief zijn dat het een uitdaging is, confronterend kan zijn, en je een ervaring rijker bent zodat je beleeft dat je prachtige en mooie inzichten erop nahoudt.

Met de bijdrage van Karin verduurzamen wij onze medewerkers waardoor de fysieke houdingen flexibiliteit en ruimte geven om uit ons dagelijkse sleur te komen.

Ga zo door Karin en blijf energie delen zodat we allemaal vitaler worden.
Succes!

Mike Lie-a-LienHealth Manager Vanderlandewebsite

“If you just sit and observe, you will see how restless your mind is. If you try to calm it, it only makes it worse, but over time it does calm, and when it does, there’s room to hear more subtle things–that’s when your intuition starts to blossom and you start to see things more clearly and be in the present more. Your mind just slows down, and you see a tremendous expanse in the moment. You see so much more than you could see before.”

– Steve Jobs

Quote Steve Jobs

Wat Yin Yoga voor mij heeft betekend.

In 2014 heb ik door een auto-ongeluk een whiplash gekregen. Drie jaar later had ik nog steeds pijn in nek en schouders. Behandeling door de fysio gaf geen verbetering meer, de klachten bleven telkens terugkomen.

Op advies van mijn fysio ben ik in 2017 gestart met yin yoga bij Karin Visser. Sinds die tijd ben ik niet meer bij mijn fysio geweest. De pijn is vrijwel volledig verdwenen en ik kan mij beter bewegen.

Voor mij is yin yoga een verbetering van mijn kwaliteit van leven!

LouiseAttents my weekly lessons

Bedrijfsyoga leidt tot

  • Nemen van betere beslissingen

  • meer focus en concentratie

  • Verbetering van de creativiteit

  • terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim/uitval

  • verhogen van de vitaliteit

Yoga op maat

Naar uw wensen en behoeften verzorg ik Yin Yoga, Stoelyoga en meditatiesessies zoals Yoga Nidra.
Neem contact op om samen tot een mooi programma voor uw organisatie te komen, of Vraag een offerte op.