Terugblik en vooruitblik

Afgelopen jaar zijn er hele mooie dingen gebeurd en natuurlijk ook wat tegenslagen. Er gaan wat deuren soms dicht en dat is niet fijn… en er gaan deuren open.

Heel trots ben ik op mijn volle yogalessen, de mooie workshops welke ik heb mogen geven en natuurlijk ook op mijn geslaagde ME-time dagen met mijn super team!
DANK, DANK, DANK aan iedereen.

 

Yoga retreat Zuid-Frankrijk
Helaas is dit jaar mijn Yoga retreat niet doorgegaan en dat was toch wel een droom van mij. Voor 2019 staat deze weer gepland van 18 tot 21 mei 2019.
Want deze droom is er natuurlijk nog steeds … dat laten we niet los ūüôā

Met¬†dit mooie weekend in het verschiet… staan hele mooie workshops¬†en stilte momenten gepland. In samenwerking met Domaine la Douce France zorgen we voor puur en eerlijk eten in een geweldige mooie luxe omgeving.

Het retreat gaat door met 4 deelnemers en het is echt mijn droom om hem aankomend jaar te organiseren. Onderaan deze nieuwsbrief heb ik een mooie aanbieding voor je… Ga je met me mee?

   

Afgeronde opleiding en cursussen 

Het afgelopen jaar heb ik mijn tweede gedeelte van de 200-uur Yin Yoga opleiding afgerond in Eindhoven. Deze module is gericht op de Chinese geneeskunde en de positieve effecten van Yin Yoga op organen, daarnaast veel Upperbody poses erbij.

Reiki – 1: daarnaast heb ik in augustus mijn Reiki 1 certificaat gehaald in Eindhoven. Een hele bijzondere ervaring hoe je met je eigen energie om kunt gaan en hoe je anderen daarmee kunt helpen.

Yoga met Tennisballen: ook voor de uitbreiding heb ik me verdiept in de bijzondere effecten van een tennisbal op ons weefsel. De dieperliggende weefsels te behandelen hiermee. Daarvoor heb ik 2 workshops gevolgd in Utrecht bij een Nationaal en Internationaal bekende Yogadocent РJasmijn Koelink.

Verder nog 2 online cursussen: Stoelyoga en Yoga Nidra.

Vitaliteitsnetwerk Nederland
Donderdag 22 november mocht ik 3 korte Yogaworkshops geven aan 60 (HR) managers van diverse bedrijven. Al deze bedrijven zijn zeer ge√Įnteresseerd over hoe je de vitaliteit van je medewerkers kunt waarborgen cq. verbeteren. Dat kan o.a. door middel van voeding en sport/mindfulness.¬†De dagvoorzitter was Mark Tuitert en een bedrijf¬†als Google had een zeer inspirerende presentatie over hoe dit bedrijf het heeft geregeld¬†voor haar¬†medewerkers.

Super inspirerend en natuurlijk hoop ik om Bedrijfsyoga in 2019 nog meer op de kaart te zetten in Brabant.

Happy Holidays
En dan is het alweer december 2018… en zijn de feestdagen aangebroken.
Voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Enjoy the Holidays!
Geniet van ELKAAR en volg je HART!
Ik wens iedereen heel veel fun voor 2019!

2019
maarrrrrrrr voordat we 2018 uitzwaaien mag ik nog 1 hele gave mooie workshop geven en wel bij Jumbo…. Ohhh wat ben ik daar trots op. Een workshop Yoga Nidra.

En dan gaan we door naar 2019. Er staan weer leuke dingen op de planning.

  • zaterdagochtend¬†12 januari 2019 – Workshop Aroma Yoga – een super mooie combinatie van etherische oli√ęn en Yoga. Er zijn nog 5 plekken vrij.
  • zaterdag 9 februari 2019 – een heerlijke ME-time Yoga dag – Thema is¬†Wintertime.
  • maart 2019 – staat er een workshop met Kim Hellings op het programma. Deze workshop zal gaan over Voeding en Yoga. Meer informatie en exacte datum volgt nog.
  • 18-21 mei 2019 – het Yogaretreat in Zuid Frankrijk. Rust – Relax – Ruimte. Daarom is deze locatie gekozen. Het is daar zo mooi, zoveel rust en heel veel luxe.
    Ga je mee met mij?

    • Ik heb een Extra kerstcadeau voor jou!
    • je ontvangt 5% korting als je voor 28 februari 2019 je plek boekt. Daarnaast ontvangen de eerste 6 aanmeldingen een Reiki behandeling t.w.v. ‚ā¨ 50,- er nog bij.¬†Gun jezelf dit cadeau!

Klik hierboven snel op “evenemten” en lees over dit mooie retreat

Namasté