De alledaagse dingen gaan gewoon door. Wekelijks mijn lessen op de maandag- en dinsdagavond. Hele mooie groepen waar ik ontzettend van geniet.

Inmiddels heb ik een aantal mooie workshops op de planning staan en ook mijn Yoga retreat in Zuid-Frankrijk.
Ik ben inmiddels gestart met een agenda waarop de verschillende data vermeld staan tot begin februari 2019. Mijn yogaretreat staat gepland in mei 2019. Naast al deze bezigheden komen dan ook nog super leuke andere dingen tussendoor, zoals:

Stoelyoga opdracht bij Simeonshof in Erp, daar ga ik in december een proefles geven. Stoelyoga bij het Aatrium staat al een half jaar. 1x per maand. Wat een dankbaar werk om de ouderen een vorm van beweging aan te bieden.

Workshops aan vriendinnen:

Afgelopen zaterdag heb ik een workshop Yin Yoga gegeven aan een vriendinnengroep uit de omgeving van Vlierden. 6 super leuke meiden van rond de 20 jaar wilde graag yoga ervaren. Tof hé. Dus in het huisje wat ze voor een weekend hebben gehuurd hadden ze een kamer leeggemaakt en konden we daar de workshop van 1,5 uur geven. Echt heel gezellig.

Geduld wordt beloond.
Vorige week kreeg ik een email van een bedrijf (welke ik nog niet kan noemen) waar ik al 1 jaar geleden contact mee heb gezocht voor het verzorgen van Bedrijfsyoga. Helaas na een aantal contactmomenten werd aangegeven dat er nu de mogelijkheid niet voor was om daar iets te gaan doen. Nu…. warempel… 1 jaar later word ik vanuit dat bedrijf van via een andere vestiging benaderd en mag ik eind december mijn eerste opdracht uitvoeren! …. YEAHHHHH… Ik hoop jullie begin volgend jaar te kunnen laten weten welk bedrijf het is.

Vitaliteitsnetwerk Nederland
Afgelopen donderdag, 22 november 2018, was er in de Verspillingsfabriek van Hutten in Veghel, een bijeenkomst van Vitaliteitsnetwerk Nederland. Allemaal leden/bedrijven die bezig zijn om de vitaliteit van haar medewerkers te verhogen. Dit kan op gebied van voeding, werkplekomgeving maar natuurlijk ook beweging.

Bij Vanderlande in Veghel staat de vitaliteit van de medewerkers ook hoog in het vaandel en zo via de Vitaliteitsmanager van Vanderlande kreeg ik de kans om 3 workshops te geven aan deze bedrijven/HR. Hele gave reacties gehad. Ben benieuwd wat het me gaat brengen in 2019. Echt hele mooie kansen.

 

Yoga retreat Zuid-Frankrijk – met CADEAU’s van mij…!

18 tot en met 21 mei 2019 – Een bijzondere yoga vakantie op een bijzonder landgoed in Zuid Frankrijk. Dit weekend staat voor kwaliteit en lekker eten en drinken. In de prijs, zit een  luxe accommodatie die je deelt met maximaal 1 persoon (sowieso eigen slaapkamer) en  alle maaltijden en drank bij de maaltijden en alle yoga lessen.

Vanuit Rust ontstaat Ruimte.
Na dit weekend ben je: Energieker – creatiever – uit je hoofd en weer in je lichaam – ontdek je wat “ME-time” voor jouw betekent – gun jezelf een heerlijke tijd!

Klik snel op de link hieronder voor meer informatie over dit bijzonder weekend.
en GA met me MEE…! Ik geef je 2 mooie cadeau’s terug.

Ja, ik wil meer informatie hierover incl. CADEAU’S..!

 

Dagje MINDER DOEN – zaterdag 9 februari 2019

ME-time  =  Wintertime = een heerlijk dagje MINDER DOEN. Hoe zou dat zijn? Super tof! Heb jij wel eens TIJD VOOR JEZELF? Schiet dat erbij in?Geef je dan op voor deze mooie dag. Heerlijke dag voor jezelf.

Ja, ik wil meer informatie over deze dag

Dank voor het vertrouwen!
Aan iedereen die een keer een workshop, yogales of ME-time dag heeft meegedaan…