Buitenyoga in eigen tuin, op de zondagochtend.

Hoe heerlijk is dat? en wat hebben we een geluk gehad qua weer. Het was top! Opkomende zon, heerlijke temperatuur, vogeltjes die fluiten. Energiek starten van de dag tijdens mijn workshop van 1,5 uur. De deelnemers heerlijk op tijd. 5 prachtige dames in mijn eigen tuin.

Op naar de volgende buitenyoga ochtend, al zeg ik het zelf!

Reactie deelnemers:

Conny: Ontspannen in de buitenlucht…

Wat een fijn begin van de zondagochtend. Ontspannen in de buitenlucht met fijne yoga oefeningen, goede begeleiding in een mooie omgeving. Een echte aanrader en een fijne beloning voor het vroeg opstaan. Dank je wel en ik verheug me op de volgende keer.

***

Diana: Vogelgeluiden
Ik vond het ook een superervaring. Fijn moment om de dag mee te beginnen. Ik vond het echt een hele fijne yogales. Het was mooi weer, lekker stil in de omgeving, mooie tuin, leuke groep, alles goed uitgelegd door Karin. Heel ontspannend met die vogelgeluiden. Een gezellige afsluiting met een lekker kopje thee. Op zondagmorgen met mooi weer kom ik heel graag weer.
***
Marja: Weldaad voor lichaam en geest.
De Buitenyoga was bij Karin thuis. We kwamen aan in een mooie sfeervol aangelegde tuin waar jij je meteen op je gemak voelt.
Er waren vijf personen die deelnamen aan de workshop. Vier daarvan hadden nog niet veel ervaring opgedaan met Yin-yoga.
Eén deelnemer, ikzelf, heb wel ervaring en zit sinds twee maanden bij de Karin op les.
Het zondagmorgen buitenyoga is me zeer goed bevallen.
Het was een les met heerlijk ontspannen houdingen, in goed gezelschap en goede uitleg met aandacht voor iedereen.
Het was het een weldaad voor lichaam en geest.
De les begon met een uitleg over hetgeen we deze les konden verwachten.
Daarna kwam de beginmeditatie waarin je wordt voorbereid op de te komen houdingen.
Daarna volgen de houdingen, die telkens duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan.
Elke houding wordt een aantal minuten vasthouden om goed effect te hebben.
Na elk houding volgt een klein rust momentje om je lichaam het effect te laten voelen.
Bij elke oefening wordt duidelijk uitgelegd, waarvoor het dient en welke spiergroep of orgaan van je lichaam je activeert.
Ook wordt aandacht besteed aan het feit dat iedereen anders is en dat jij bij de houdingen geen pijn mag voelen, alleen maar een stretch in je spieren.
Als de houding niet prettig aanvoelt, kon je uit de houding. Bij elke houding gaat Karin de deelnemers langs om te kijken of het voor hen ook de geschikte houding is.
Zo niet wordt deze aangepast, zodat hij prettig is en toch effect heeft.
De les duurde 1,5 uur, wat ik erg prettig vond, want ik vind 1 uur aan de korte kant. (het zou voor mij zelf nog langer mogen duren)
Er hing een zeer ontspannen sfeer en de tijd vloog voorbij.
Na de houdingen volgt een eindemeditatie om alle spieren weer te ontspannen en goed na te voelen wat voor effect de houdingen hebben gehad.
De buitenyoga workshop is zeker voor herhaling vatbaar, jammer dat het niet elke week mogelijk is. (Ik zou zeker elke week deelnemen).
Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op één van de lessen van Karin Visser Yoga.

 

Ontzettend leuke, gezonde, leerzame en
ontspannen middag of avond
Heerlijk in de buitenlucht, samen met je vrienden en/of collega’s
Tijdens een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Superaanvulling tijdens een teamdag
Energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

 

Ervaringen van Collega leerkrachten Basisschool Eindhoven: 5 juli 2017

Locatie: bij een deelnemer thuis in Mierlo

Alweer een zeer geslaagde Buitenyoga workshop. De gastvrouw heeft deze workshop gegeven aan haar collega’s als afscheid. Ze verandert binnen de organisatie van baan en vond het leuk om de avond te beginnen met een workshop. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en ik heb vernomen dat een aantal van de dames aan het zoeken zijn naar een goede Yin Yoga docent in de buurt van Mierlo. Top avondje dus. Iedereen zen.

Reactie deelnemers:

Esther: het was heeeeerlijk….
Op woensdagavond 5 juli heb je aan mij en mijn collega’s  een Yin Yoga workshop gegeven bij mij thuis. Het was iets nieuw voor ons allemaal. Wat ik erg leuk vond is dat je de Yin Yoga les lekker in de tuin gaf, gewoon op het gras! Het weer werkte ook geweldig mee.

We begonnen met koffie/thee en jij startte met de uitleg over Yin Yoga; je blijft langer in een bepaalde houding zitten. Tijdens de Yoga les gaf je persoonlijke tips en we mochten gebruik maken van je matten, kussens en/of blokken. Het was heerlijk relaxed met een zacht muziekje op de achtergrond! En natuurlijk de buitengeluiden om ons heen: vogels, wind….  Misschien cliché maar we hebben allemaal als een roos geslapen die nacht!

Een workshop Yin Yoga is echt een aanrader voor een groepje vriendinnen of collega’s! Gewoon doen!
Veel succes met je verdere lessen en workshops, Karin!

Met vriendelijke groeten,
Esther Pardoel

 

Ontzettend leuke, gezonde, leerzame en
ontspannen middag of avond
Heerlijk in de buitenlucht, samen met je vrienden en/of collega’s
Tijdens een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Superaanvulling tijdens een teamdag
Energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

 

Ervaringen van Vriendinnenworkshop: 9 juni 2017

Locatie: De Kuilen in Mill.
Een heerlijke Buitenyoga aan 4 vriendinnen. Met op de achtergrond de ondergaande zon. Het was zo gaaf en zo ontspannend. Te mooi om waar te zijn zo’n eerste keer. Voor deze 4 dames was het ook de eerste ervaring met Yin Yoga.

Reactie deelnemers:
Teddy: was top! Aanrader!

Fenne: was super Karin, dank je wel. Echt een aanrader!

Marlin: Fantastische outdoor Yoga workshop geboekt met vriendinnen. Het was heerlijk, een echte aanrader!

 

Tijdens de Hippiemarkt op zaterdag 27 mei 2017 in Keldonk heb ik een super leuke dag gehad. Ieder uur stond er een workshop gepland om zo mensen kennis te laten maken met Yoga, meditatie en het bewust worden van.

Thema’s van de workshops waren:

  • Yin Yoga
  • Stoelyoga
  • Voelmeditatie met stenen
  • Een ademhalingstechniek.

Super leuk om te doen – ontzettend genoten. Het weer zat enorm mee en de deelnemers waren zeer nieuwsgierig en enthousiast.

Daarnaast had ik een prijsvraag uitgeschreven.  Wat is de betekenis van Namasté?
De bezoekers vonden het een leuke uitdaging, leuke reacties ontvangen. De prijs was een mooi yogadeken van Karin Visser Yoga. Halverwege de dag heb ik doormiddel van een Facebook Live een kaartje getrokken voor de prijswinnaar en ook nog een keer aan het einde van de dag.

De aankleding van deze markt was super goed verzorgd. Gezellige muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk de inspirerende stands zorgde voor een Topdag!

Na deze dag heb ik een aantal mooie workshops mogen geven aan een vriendinnengroep, een groep collega leerkrachten en een groep dames van een ouderraad van een basisschool.