Op zaterdagochtend 12 januari 2019, heb ik mijn eerste workshop gegeven Aroma & Yin Yoga.

Hele mooie deelnemersgroep van 8. Een 2 uur durende workshop waarin ik de yogahoudingen combineer de helende krachten van de etherische oliën van Young Living. Als basis voor de les, heb ik de 7 chakra punten genomen en daarbij zijn de juiste oliën en Yin Yoga houdingen bijgezocht.

De betreffende olie en de Yin houdingen zorgen ervoor dat je optimaal het chakra punt kunt ondersteunen en blokkades in dat gebied loslaat.

Heeft een Chakra punt een blokkade kan dit zich op diverse manieren uiten. Vaker ziek zijn, moe zijn, overprikkeld etc. Daarom is de combinatie van de oliën en de Yin Yoga houdingen zo goed en valt alles op zijn plek.

Reactie deelnemers:

Ik heb de workshop Aroma & Yoga als zeer positief en relaxt ervaren! De geuren / oliën werkten samen met de yin yoga oefeningen, voor mij!
Zeker na de workshop voelde ik mijzelf heel rustig en blij, en het belangrijkste voor mij was, dat ik mij door de desbetreffende geuren op mijn gemak voelde. Wat heel fijn was!!
Dus ik neem graag weer deel aan de volgende workshop Aroma & yin yoga. Dank je wel, Jolanda.

 

 

Aroma Yoga is geschikt voor iedereen en de les is voor alle niveaus omdat de houding op jouw lichaam wordt afgestemd.  

Informatie over deze workshop:

 • Workshop XXL – Aroma & Yoga– Een 2 uur durende workshop. Aroma Yoga is yoga waarbij je gedurende de meditatie en Yogahoudingen gebruik maakt van Etherische oliën. Ik gebruik Etherische oliën van Young Living omdat deze van zeer hoge kwaliteit zijn en ook op eerlijke manier wordt vervaardigd. Net als Yoga bestaan Etherische oliën al heel lang. De helende kracht van deze oliën zorgen voor een mooie ondersteuning van je lichaam en zet die processen in gang wat op dat moment nodig voor jou is. Bij iedereen zal er dan ook een andere werking optreden en iedereen reageert anders op de bijbehorende geuren. Het kan ook zijn dat de werking pas voelbaar is na de workshop of een paar dagen erna. Workshop Aroma yoga is een fijne en bijzondere manier om meer in balans te komen en de oliën ondersteunen je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Kom en ervaar…!
 • Locatie: Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel
 • Tijd: 09.30 – 12.00 uur
 • Kosten € 22,50 p.p. inclusief thee en een heerlijke snack.
 • Wil je met een volgende workshop Aroma Yoga? Kijk dan voor nieuwe data op Workshops 2019

Of

Ben je geïnteresseerd in een workshop Aroma Yoga op maat samen met een eigen groep vrienden/collega’s?

Ja, ik ben geïnteresseerd in een workshop op maat

Ik hoop je te ontmoeten

Namasté

Op woensdagavond 12 december 2018, heb ik mijn eerste workshop gegeven Yin Yoga & Reiki.

Hele mooie deelnemersgroep van 8 en op een nieuwe locatie aan de Stationstraat 53a in Veghel. Een 2 uur durende workshop waarin ik je tijdens de houdingen Reiki geef. Reiki gaat om meer energie, meer prama en het werkt ook als je het niet geloofd. Het effect kan alleen ook later komen. Reiki gaat om de energie weer te laten stromen in je lichaam, het lichaam vertrouwen te geven om los te laten. Ik fungeer als energiekanaal. Reiki gaat daarheen waar het moet zijn in je lichaam.

Reactie deelnemers:

Beste Karin, door jouw warme aandacht, gaf je ons de gelegenheid echt te kunnen ontspannen. En dan heb ik het ook over de voorbereidingen, alles voor ons klaarleggen en de afronding, de snacks en drankjes op het einde. Het was heerlijk thuiskomen en lekker slapen daarna. Bedankt, Desiree.

 

Yoga en Reiki is geschikt voor iedereen. 

De les is voor alle niveaus en geef je over aan de helende kracht van Reiki. 

Informatie over deze workshop:

 • Workshop XXL – Yin yoga & Reiki– Een 2 uur durende workshop waarin ik je tijdens de houdingen Reiki geef. Reiki gaat om meer energie, meer prama en het werkt ook als je het niet geloofd. Het effect kan alleen ook later komen. Reiki gaat om de energie weer te laten stromen in je lichaam, het lichaam vertrouwen te geven om los te laten. Ik fungeer als energiekanaal. Reiki gaat daarheen waar het moet zijn in je lichaam.
 • Locatie: Stationstraat 53a te Veghel
 • Tijd: 19.00 – 21.30 uur
 • Kosten € 22,50 p.p. inclusief thee en een heerlijke snack.
 • Wil je met een volgende workshop Yin Yoga & Reiki meedoen? Kijk dan op Workshops 2019

Of

 • Ben je geïnteresseerd in een workshop Yoga en Reiki  op maat samen met een eigen groep vrienden/collega’s?
 • Ben je geïnteresseerd in een Reiki behandeling?

Ja, ik wil een behandeling/workshop op maat

Ik hoop je te ontmoeten

Namasté

Op zaterdagochtend 24 november 2018, heb ik een mooie Yin Yoga workshop gegeven aan een vriendinnengroep. Ze kwamen uit de buurt van Vlierden en hadden een airbnb gevonden in Mariaheide (bij Veghel).

Bijzonder was dat ze allemaal 20, 21 jaar oud waren en nog nooit aan Yoga hebben gedaan. 2 van de groep hadden deze keer de opdracht om het programma vast te stellen en ze waren zeer nieuwsgierig naar Yoga.

Een hele leuke, ongedwongen sfeer. In het begin natuurlijk nog wat gegiechel maar na 15 min was het een heerlijke, relaxte Yin Yoga workshop. Kortom een hele mooie ochtend.

Reactie deelnemers:
Op ons vriendinnenweekend een super leuke workshop gehad. Passende uitleg en ook tijd voor een grapje. Zeker een aanrader!

Samenwerking tussen Voeding & Huidpraktijk & Karin Visser Yoga

Tijdens deze workshop laten Kim en ik je zien, proeven en ervaren hoe je meer uit jezelf kunt halen. Hoe je meer energie krijgt met Yoga en Voeding!

De Yin yogales, gegeven door Karin

is gericht op het ontgiften van je lichaam en hoe we dat kunnen bevorderen. Een hele mooie rustige les van 1 uur waarin je kunt ontdekken waar de blokkades zitten in je lichaam. Door de juiste ademhaling en overgave aan de houding, zorgen we voor opheffing van deze blokkades en de energie gaat stromen. Als afsluiting volgt een 20 tot 30 minuten Yoga Nidra ervaring.

Voeding en lunch, verzorgt door Kim

is zeer verzorgd en compleet. Na de yogales is het tijd om meer te weten te komen over voeding. Heel veel inspirerende weetjes over voeding en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarna ga je genieten van je zelf gemaakte lunch, met uiteindelijk het resultaat… meer kennis over voeding en nieuwe energie.

Reactie deelnemers:

Hanneke: Het was een erg fijne en interessante ochtend. Dank je wel Karin en Kim.

Jolanda: Karin Visser en Kim Hellings, ik wil jullie beide bedanken voor deze fijne, ontspannen en heerlijke ochtend. Ik ben niet zo nadrukkelijk aanwezig, maar ik vond het echt 👍🏽👍🏽👍🏽

Diny: Het was een fijne en ontspannende morgen en ook lekker en gezond. Bedankt Karin en Kim

Informatie over deze workshop:

 • Boost je energie met Yoga en Voeding. Tijdens deze workshop laten we je zien, proeven en ervaren hoe je meer uit jezelf kunt halen. Hoe je meer energie krijgt met Yoga en Voeding! De Yin yogales is gericht op het ontgiften van je lichaam en hoe we dat kunnen bevorderen. Als afsluiting volgt een 20 tot 30 minuten Yoga Nidra ervaring. Daarna is er tijd om meer te weten te komen over voeding. Als afsluiter van deze ochtend, zal je genieten van je zelf gemaakte lunch, met uiteindelijk het resultaat… meer kennis over voeding en nieuwe energie.
 • Locatie: Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel
 • Tijd: 9.00 – 13.00 uur
 • Kosten: € 39 p.p. incl. thee, smoothie en lunch
 • Wil je met een volgende workshop “Boost je energie met Yoga & Voeding meedoen? Kijk dan op Workshops 2019

Wij hopen je de volgende keer te ontmoeten, Karin & Kim

Namasté

 

 

  

Karin Visser Yoga geeft Yin Yoga workshops tijdens Fabriek Magnifique 2018… voor het GOEDE DOEL!

Met trots kan ik bekend maken dat ik in samenwerking met Stichting Gewoon Doen Veghel een viertal workshops Yin Yoga ga geven tijdens het weekend van Fabriek Magnifique op 7-8 juli aanstaande.

De opbrengst komt ten goede van het Pieter Brueghelhuis in Veghel.

Het mooie motto wat zij uitdragen komt ook goed overeen met filosofie van yoga. 
“Aandacht voor geluk” en verbindt jong en oud. 

Locatie: Julianapark, op strand The HangOut
Donatie per workshop: € 10,- p.p. 

Na iedere workshop ligt er een lekker broodje voor u klaar en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Maximaal: 16 personen per workshop. Je mag je voor meerder workshops inschrijven!

Programma:
Zaterdag 7 juli – nog 10 plekken
11:30-12:30 – Energiek starten van de middag met een heerlijke Yin yoga les           (Festival start om 13:00 uur)

Zondag 8 juli – VOL..!
8:00-9:00 – Wakker worden op het strand The HangOut met een heerlijke Yin yoga les
Na de workshop kunt u meteen genieten van het Zondag ochtend ontbijt concert (start om 9:00 uur)

Hoe heerlijk is het om deze festival dag energiek te starten, in de buitenlucht met opkomende zon, op het strand midden in Veghel?
Genieten van deze heerlijke buitenyoga en ook voor deze dag sluiten we af met een broodje en een kopje koffie/thee.

Een workshop is voor iedereen toegankelijk omdat ik de houdingen individueel afstem op ieders niveau.
Kent u deze vorm van yoga nog niet? Dat is dus geen probleem. Dit is dan de kans om kennis te maken EN een goed doel te steunen.

Dus geef je snel op via onderstaande knop… en dan hoop ik je te ontmoeten op 7 en/of 8 juli aanstaande! 
Voor meer informatie over wat Yin yoga voor je kan doen, kijk op mijn site www.karinvisseryoga.nl

Ja, ik doe mee op zaterdag 7 juli

zondag 8 juli zit VOL

Lieve groet
Karin Visser

 

 

Op woensdag 11 oktober 2017, heerlijk zo snel na de zomervakantie is dit weer de eerste workshop. Nu aan een hele gezellige groep collega’s van Zanten BV in Veghel. De locatie: gewoon op kantoor tussen de bureau’s.

De sfeer verandert meteen zodra we de matten uitrollen, muziek aanzetten en als de wierook haar geur verspreid. Super leuk. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en de eerste reacties waren heel fijn.

Voorbeeld van zo’n reactie was: “Kunnen we dit niet 1x in de maand of kwartaal gaan doen?”

Top avondje dus. Iedereen zen en een ervaring rijker.

 

Reactie deelnemers:
Wat een unieke ervaring vonden wij het! Het was super… we gaan dit misschien wel vaker doen.

 

 

 

 

 

 

Ontzettend leuke, gezonde, leerzame en
ontspannen middag of avond
Heerlijk in de buitenlucht, samen met je vrienden en/of collega’s
Tijdens een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Superaanvulling tijdens een teamdag
Energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

 

Ervaringen van Collega leerkrachten Basisschool Eindhoven: 5 juli 2017

Locatie: bij een deelnemer thuis in Mierlo

Alweer een zeer geslaagde Buitenyoga workshop. De gastvrouw heeft deze workshop gegeven aan haar collega’s als afscheid. Ze verandert binnen de organisatie van baan en vond het leuk om de avond te beginnen met een workshop. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en ik heb vernomen dat een aantal van de dames aan het zoeken zijn naar een goede Yin Yoga docent in de buurt van Mierlo. Top avondje dus. Iedereen zen.

Reactie deelnemers:

Esther: het was heeeeerlijk….
Op woensdagavond 5 juli heb je aan mij en mijn collega’s  een Yin Yoga workshop gegeven bij mij thuis. Het was iets nieuw voor ons allemaal. Wat ik erg leuk vond is dat je de Yin Yoga les lekker in de tuin gaf, gewoon op het gras! Het weer werkte ook geweldig mee.

We begonnen met koffie/thee en jij startte met de uitleg over Yin Yoga; je blijft langer in een bepaalde houding zitten. Tijdens de Yoga les gaf je persoonlijke tips en we mochten gebruik maken van je matten, kussens en/of blokken. Het was heerlijk relaxed met een zacht muziekje op de achtergrond! En natuurlijk de buitengeluiden om ons heen: vogels, wind….  Misschien cliché maar we hebben allemaal als een roos geslapen die nacht!

Een workshop Yin Yoga is echt een aanrader voor een groepje vriendinnen of collega’s! Gewoon doen!
Veel succes met je verdere lessen en workshops, Karin!

Met vriendelijke groeten,
Esther Pardoel

 

Ontzettend leuke, gezonde, leerzame en
ontspannen middag of avond
Heerlijk in de buitenlucht, samen met je vrienden en/of collega’s
Tijdens een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Superaanvulling tijdens een teamdag
Energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

 

Ervaringen van Vriendinnenworkshop: 9 juni 2017

Locatie: De Kuilen in Mill.
Een heerlijke Buitenyoga aan 4 vriendinnen. Met op de achtergrond de ondergaande zon. Het was zo gaaf en zo ontspannend. Te mooi om waar te zijn zo’n eerste keer. Voor deze 4 dames was het ook de eerste ervaring met Yin Yoga.

Reactie deelnemers:
Teddy: was top! Aanrader!

Fenne: was super Karin, dank je wel. Echt een aanrader!

Marlin: Fantastische outdoor Yoga workshop geboekt met vriendinnen. Het was heerlijk, een echte aanrader!