,

Boost je energie met Yoga & Voeding – 10 november 2018

Samenwerking tussen Voeding & Huidpraktijk & Karin Visser Yoga

Tijdens deze workshop laten Kim en ik je zien, proeven en ervaren hoe je meer uit jezelf kunt halen. Hoe je meer energie krijgt met Yoga en Voeding!

De Yin yogales, gegeven door Karin

is gericht op het ontgiften van je lichaam en hoe we dat kunnen bevorderen. Een hele mooie rustige les van 1 uur waarin je kunt ontdekken waar de blokkades zitten in je lichaam. Door de juiste ademhaling en overgave aan de houding, zorgen we voor opheffing van deze blokkades en de energie gaat stromen. Als afsluiting volgt een 20 tot 30 minuten Yoga Nidra ervaring.

Voeding en lunch, verzorgt door Kim

is zeer verzorgd en compleet. Na de yogales is het tijd om meer te weten te komen over voeding. Heel veel inspirerende weetjes over voeding en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarna ga je genieten van je zelf gemaakte lunch, met uiteindelijk het resultaat… meer kennis over voeding en nieuwe energie.

Reactie deelnemers:

Hanneke: Het was een erg fijne en interessante ochtend. Dank je wel Karin en Kim.

Jolanda: Karin Visser en Kim Hellings, ik wil jullie beide bedanken voor deze fijne, ontspannen en heerlijke ochtend. Ik ben niet zo nadrukkelijk aanwezig, maar ik vond het echt 👍🏽👍🏽👍🏽

Diny: Het was een fijne en ontspannende morgen en ook lekker en gezond. Bedankt Karin en Kim

Informatie over deze workshop:

  • Boost je energie met Yoga en Voeding. Tijdens deze workshop laten we je zien, proeven en ervaren hoe je meer uit jezelf kunt halen. Hoe je meer energie krijgt met Yoga en Voeding! De Yin yogales is gericht op het ontgiften van je lichaam en hoe we dat kunnen bevorderen. Als afsluiting volgt een 20 tot 30 minuten Yoga Nidra ervaring. Daarna is er tijd om meer te weten te komen over voeding. Als afsluiter van deze ochtend, zal je genieten van je zelf gemaakte lunch, met uiteindelijk het resultaat… meer kennis over voeding en nieuwe energie.
  • Locatie: Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel
  • Tijd: 9.00 – 13.00 uur
  • Kosten: € 39 p.p. incl. thee, smoothie en lunch
  • Wil je met een volgende workshop “Boost je energie met Yoga & Voeding meedoen? Kijk dan op Workshops 2019

Wij hopen je de volgende keer te ontmoeten, Karin & Kim

Namasté