,

Buiten Yoga op maat – 5 juli 2017

 

Ontzettend leuke, gezonde, leerzame en
ontspannen middag of avond
Heerlijk in de buitenlucht, samen met je vrienden en/of collega’s
Tijdens een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag

Superaanvulling tijdens een teamdag
Energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

 

Ervaringen van Collega leerkrachten Basisschool Eindhoven: 5 juli 2017

Locatie: bij een deelnemer thuis in Mierlo

Alweer een zeer geslaagde Buitenyoga workshop. De gastvrouw heeft deze workshop gegeven aan haar collega’s als afscheid. Ze verandert binnen de organisatie van baan en vond het leuk om de avond te beginnen met een workshop. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en ik heb vernomen dat een aantal van de dames aan het zoeken zijn naar een goede Yin Yoga docent in de buurt van Mierlo. Top avondje dus. Iedereen zen.

Reactie deelnemers:

Esther: het was heeeeerlijk….
Op woensdagavond 5 juli heb je aan mij en mijn collega’s  een Yin Yoga workshop gegeven bij mij thuis. Het was iets nieuw voor ons allemaal. Wat ik erg leuk vond is dat je de Yin Yoga les lekker in de tuin gaf, gewoon op het gras! Het weer werkte ook geweldig mee.

We begonnen met koffie/thee en jij startte met de uitleg over Yin Yoga; je blijft langer in een bepaalde houding zitten. Tijdens de Yoga les gaf je persoonlijke tips en we mochten gebruik maken van je matten, kussens en/of blokken. Het was heerlijk relaxed met een zacht muziekje op de achtergrond! En natuurlijk de buitengeluiden om ons heen: vogels, wind….  Misschien cliché maar we hebben allemaal als een roos geslapen die nacht!

Een workshop Yin Yoga is echt een aanrader voor een groepje vriendinnen of collega’s! Gewoon doen!
Veel succes met je verdere lessen en workshops, Karin!

Met vriendelijke groeten,
Esther Pardoel