Wintertime is ME-time – zaterdag 27 januari 2018

Zaterdag 27 januari 2018 was het zover, mijn eerste ME-time dag – met als thema Wintertime is ME-time!

Met 16 dames hebben we van deze dag genoten. ME-time, tijd voor jezelf –> Meer Energie. Luisteren naar je hart, uit je hoofd en in je lichaam en dat gecombineerd met lekker eten. Samen met Sarah-Elisa en Hannah is deze dag geworden zoals we hadden gehoopt. Tijdens deze dag hebben we ons vooral gericht op het ontdekken weer van al je zintuigen!

Zien – ruiken – voelen – horen – proeven.

Klaar voor de dag

De deelnemers hebben mogen genieten van: 
Een adem- en aardingsmeditatie, een Yin Yoga met tennisballen. Na deze mooie ochtend stond er een Winterse lunch voor elkaar. Heerlijke opwarmer zoals een pompoensoep, daarna salades, pizza- stukjes en groentefrietjes en last but not least een overheerlijk toetje.

Na de lunch was het tijd voor een wandeling door de AA-broeken. De weergoden zaten ons mee waardoor we 45 minuten van de omgeving hebben mogen genieten.

Ter afsluiting van deze dag stond er een Yin Yoga les gepland met als thema Winter (gericht op het element water) en Lente (gericht op het element hout) en eindigend met een 12 minuten durende Yoga Nidra in plaats van een normale Shavasana.

Uit je hoofd, in je lichaam en terug naar je hart.  Je intuïtie!
Maak weer écht de verbinding met jezelf, met je hart en dan valt alles op z’n plek. Dan klopt het altijd!

Yin Yoga met tennisballen

Stiltewandeling

Wat een prachtige locatie, Het Pieter Brueghelhuis en het nabij gelegen natuurgebied de Aa-broeken.

Kortom een hele geslaagde dag samen met Hannah en Sarah-Elisa.
Dank je wel aan alle deelnemers.

Lieve groet
Karin

 

Recensies

Lilian
Het was een heerlijke dag, gezellig en de kennismaking met Yin yoga was fijn, goede oefeningen en heerlijk ontspannen. Ik heb mezelf dan ook aangemeld om Yin yoga lessen te gaan volgen. Nogmaals hartelijke dank

Janny
Een fijne en ontspannen dag! Karin geeft het geheel samen met haar twee assistentes een eigen en persoonlijke touch. Heel leuk! De groep is niet te groot en de dag is goed verzorgd. Kortom een waardevolle dag om tot jezelf te komen en ook nog nieuwe dingen over je lijf te leren, want Karin integreert Chinese geneeskunde in de yogales. Heel tof!

Debbie
Wat een zalige dag, op een fijne locatie en een heerlijke lunch…helemaal ME!!

Dolinde
Een rustgevende stem die je kan laten ontspannen! Het was fijn!

Caroline
Heerlijke top ZEN dag!

Desiree
Het was een heerlijke, ontspannen dag. Met een leeg hoofd en ontspannen lijf weer naar huis.

Anita
Een goed verzorgde verwendag.

Els
een fijne ontspannende dag met veel variatie. Heerlijke lunch en goed verzorgd. Voor mij persoonlijk was de stiltewandeling niet zo effectief ivm moeilijk begaanbaar pad door de modder en karresporen waardoor ik me teveel moest focussen op het lopen en niet kon ontspannen. Jammer, want het is een prachtig gebied om in te wandelen.

Margaret
Een heerlijke en nuttige dag uit!!

Karin
Heerlijke yogadag gehad.
Daarin zit alle tijd voor jezelf en andere belangrijke elementen, die leiden tot een ontspannen en voldaan gevoel als je de dag hebt afgesloten.

Janny
Het was een heerlijke relaxdag. Mooi afwisselend programma en heerlijke lunch. Yin Yoga met tennisballen was een bijzondere ervaring. 

 

Dank je wel voor deze mooie recensies.

Lieve groet ME-time team

Team ME-time
Hannah – Sarah-Elisa – Karin