Workshop Aroma & Yin Yoga – zaterdag 12 januari 2019

Op zaterdagochtend 12 januari 2019, heb ik mijn eerste workshop gegeven Aroma & Yin Yoga.

Hele mooie deelnemersgroep van 8. Een 2 uur durende workshop waarin ik de yogahoudingen combineer de helende krachten van de etherische oliën van Young Living. Als basis voor de les, heb ik de 7 chakra punten genomen en daarbij zijn de juiste oliën en Yin Yoga houdingen bijgezocht.

De betreffende olie en de Yin houdingen zorgen ervoor dat je optimaal het chakra punt kunt ondersteunen en blokkades in dat gebied loslaat.

Heeft een Chakra punt een blokkade kan dit zich op diverse manieren uiten. Vaker ziek zijn, moe zijn, overprikkeld etc. Daarom is de combinatie van de oliën en de Yin Yoga houdingen zo goed en valt alles op zijn plek.

Reactie deelnemers:

Ik heb de workshop Aroma & Yoga als zeer positief en relaxt ervaren! De geuren / oliën werkten samen met de yin yoga oefeningen, voor mij!
Zeker na de workshop voelde ik mijzelf heel rustig en blij, en het belangrijkste voor mij was, dat ik mij door de desbetreffende geuren op mijn gemak voelde. Wat heel fijn was!!
Dus ik neem graag weer deel aan de volgende workshop Aroma & yin yoga. Dank je wel, Jolanda.

 

 

Aroma Yoga is geschikt voor iedereen en de les is voor alle niveaus omdat de houding op jouw lichaam wordt afgestemd.  

Informatie over deze workshop:

  • Workshop XXL – Aroma & Yoga– Een 2 uur durende workshop. Aroma Yoga is yoga waarbij je gedurende de meditatie en Yogahoudingen gebruik maakt van Etherische oliën. Ik gebruik Etherische oliën van Young Living omdat deze van zeer hoge kwaliteit zijn en ook op eerlijke manier wordt vervaardigd. Net als Yoga bestaan Etherische oliën al heel lang. De helende kracht van deze oliën zorgen voor een mooie ondersteuning van je lichaam en zet die processen in gang wat op dat moment nodig voor jou is. Bij iedereen zal er dan ook een andere werking optreden en iedereen reageert anders op de bijbehorende geuren. Het kan ook zijn dat de werking pas voelbaar is na de workshop of een paar dagen erna. Workshop Aroma yoga is een fijne en bijzondere manier om meer in balans te komen en de oliën ondersteunen je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Kom en ervaar…!
  • Locatie: Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel
  • Tijd: 09.30 – 12.00 uur
  • Kosten € 22,50 p.p. inclusief thee en een heerlijke snack.
  • Wil je met een volgende workshop Aroma Yoga? Kijk dan voor nieuwe data op Workshops 2019

Of

Ben je geïnteresseerd in een workshop Aroma Yoga op maat samen met een eigen groep vrienden/collega’s?

Ja, ik ben geïnteresseerd in een workshop op maat

Ik hoop je te ontmoeten

Namasté