Een bijzondere yoga vakantie op een bijzonder landgoed in Zuid Frankrijk

 Vanuit rust ontstaat RUIMTE  

Na dit weekend ben je:

Energieker – creatiever – uit je hoofd en weer in je lichaam – ontdek je wat “ME-time” voor jouw betekent – gun jezelf een heerlijke tijd!

GUN JEZELF DIT KADO

Ja, ik schrijf me in voor dit bijzondere retreat!

&

CADEAU VAN MIJ…!

Bij je aanmelding ontvangt je van mij een heerlijke REIKI behandeling van 45 min cadeau t.w.v. € 50,- 

 (voor de eerste 6 aanmeldingen)

 

 

 

 

Voor de vliegtickets reken op een bedrag tussen €79 en €150,- retour p.p. – Amsterdam – Toulouse.

Samen reizen… is ook mogelijk

We kijken er naar uit je te ontmoeten. Hartelijke groet,

Karin Visser, Chrissy & Ruben Donsbach

 

ww.domaineladoucefrance.nl

FAQ

Is dit een groepsreis?
Dit yogaweekend van Karin Visser Yoga is geen groepsreis. Iedereen bepaalt zelf of hij/zij zich aansluit bij medereizigers of niet. Iedereen heeft zijn/haar eigen reden om met deze reis mee te gaan en daarbij is het van belang dat je vooral datgene doet wat voor jou goed voelt.

***

Ik zou heel graag met iemand samen willen reizen?
Geef deze wens aan mij door en ik ga bij andere deelnemers navragen of zij ook samen willen reizen en dan breng ik jullie in contact.

***

Deelname aan de yogalessen verplicht?
Geen verplichting, je deelname aan de aangeboden lessen is vrijblijvend. De lessen worden in het Nederlands gegeven maar Engelstalig is ook mogelijk.

***

Hoe ziet de opbouw van de lessen eruit?
In de ochtendles vlak na het lichte ontbijt is een rustige les om het lichaam rustig voor te bereiden en te openen. De avondles heeft een mooie opbouw om heerlijk relaxed aan het diner te beginnen, natuurlijk sluiten we af met een zittende of liggende meditatie.

***

Wat zijn de mogelijkheden voor de middag?
De omgeving is prachtig, waardoor er naast yoga nog voldoende andere mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld te fietsen of te wandelen. Of verken de omgeving met auto. Bezoek de historische stad Auch, Studentenstad Toulouse  of een weekmarkt in de omliggende dorpen.
Maar je hoeft niet weg om een fijne tijd te hebben; blijf chillen bij het zwembad of zoek een rustige plek rondom het meer om te mediteren. Kortom; voor elk wat wils!

Betaling en voorwaarden

 Aanbetaling bij inschrijving € 250,-. De aanmelding is pas definitief op het moment dat je aanbetaling gedaan is. Aanmelding na 1 maart 2019, dan wordt de volledige reissom in rekening gebracht.

Uiterlijk 1 maart 2019 dient de volledige reissom te zijn voldaan.

Indien je onverwacht besluit te annuleren, vindt geen restitutie plaats. Bij annulering na 1 maart 2019 zijn we genoodzaakt de volledige reissom door te berekenen. Draag dus zorg voor een goede annuleringsverzekering. 

Mocht de week niet doorgaan vanuit de organisatie, krijg je vanzelfsprekend het hele bedrag teruggestort. 

De reis gaat in ieder geval door wanneer er op 1 maart 2019 tenminste 8 aanmeldingen zijn. Draag dus zorg voor een goede annuleringsverzekering. Karin Visser Yoga kan desgewenst een schrijven afgeven om in te dienen bij je annuleringsverzekeraar. Het boeken van een vlucht voor 1 maart 2019 is op basis van eigen risico.

Er is maximaal plek voor 16 personen.