Mijn fijnste uurtje van de week. Totale ontspanning en rust. Weer heerlijk opgeladen na een uur Yin Yoga bij Karin!

Ik had de afgelopen weken veel last van mijn onderrug.
 
Gelukkig begonnen de yin yogalessen weer. Met mijn pijnlijke rug ben ik naar de yogales gegaan om vervolgens direct na de les al verlichting te voelen. Het was nog niet helemaal weg, maar wel duidelijk minder. Mijn rug was tijdens de yin yoga les soepel geworden! Na een aantal lessen was mijn rugpijn helemaal verdwenen.
 
Tijdens de zomerstop van yin yoga, had ik ook al rugpijn in mijn onderrug.
Regelmatig ging ik in Child’s pose zitten om weer verlichting in de pijn in mijn onderrug te krijgen. Het “voorover hangen” van mijn bovenlichaam met mijn armen naar beneden hangend, gaf ook verlichting.
 
Kortom; ik ben blij dat ik Yin Yogalessen ben gaan volgen bij Karin, want nu kan ik bij rugpijn, middels bepaalde yin yoga-oefeningen de pijn verminderen, tot zelfs weghalen!

In 2014 heb ik door een auto-ongeluk een whiplash gekregen. Drie jaar later had ik nog steeds pijn in nek en schouders. Behandeling door de fysio gaf geen verbetering meer, de klachten bleven telkens terugkomen.

Op advies van mijn fysio ben ik in 2017 gestart met yin yoga bij Karin Visser. Sinds die tijd ben ik niet meer bij mijn fysio geweest. De pijn is vrijwel volledig verdwenen en ik kan mij beter bewegen.

Voor mij is yin yoga een verbetering van mijn kwaliteit van leven!

Al jaren heb ik lichte rugklachten. Sinds dat ik naar de Yin Yogales ga, zijn de klachten langzaam verminderd.

Zodra mijn rugklachten weer opspelen, geef ik dit tijdens de les aan bij Karin. De aandacht en de houdingen die ik dan krijg, zorgen ervoor dat de rugpijn langzaam uit mijn lichaam wegvloeit als het ware.

Na de les en een goede nacht slaap, ben ik weer klachten vrij. En dan is zo fijn!

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief?  JA GRAAG!