Karin

Mijn naam is Karin Visser en ik ben sinds januari 2017 trotse eigenaar van Karin Visser Yoga.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga en ik was meteen verkocht. Het heeft me ontzettend geholpen om door een lastige tijd te komen na de geboorte van mijn dochter in 2014 en toen dacht ik… dit hebben meer mensen nodig! Jezelf de rust gunnen… op laten komen wat verwerkt moet worden… en te luisteren naar je lichaam.

Dat is mijn missie…!

Door mijn toenmalige coach Carolien van de Kamp, de lessen Yin Yoga en steun van familie en vrienden, ben ik in staat geweest mezelf door deze moeilijke periode heen te slaan.

Waarom Yin Yoga?
We zijn allemaal zo yang bezig de hele dag, alle ballen hoog houden, en we vergeten onze Yin-kant. We nemen te weinig rust en lopen onszelf vaak voorbij. Ook ik liep mezelf continue voorbij. Wilde alles doen voor iedereen en stond altijd voor iedereen klaar. Vergat niets. En toen kwam mijn kleine lieve meid. Die zette natuurlijk alles op z’n kop…

Ik kon niet meer alles bijhouden, ik vergat dingen, ik kon niet voor iedereen klaar staan. Dat is dus de reden waarom ik deze vorm van yoga graag wil doorgeven aan zo veel mogelijk mensen. Yin Yoga geeft lichaam en geest weer de energie die het nodig heeft. Door Yin Yoga, kan ik echt rustig worden, uit mijn hoofd komen en weer in evenwicht! Het heeft me zoveel gebracht en me vooral weer dankbaar laten zijn voor wat ik allemaal heb.

Yin Yoga
Inmiddels (juni 2018) heb ik mijn 200 uur durende opleiding van José de Groot (Yoga Treat) afgerond. De eerste 100 uur was gericht op de anatomie, meditatie, Yin Yoga practice & theoriey. Afgerond april 2017. De tweede 100 uur was gericht op de energetische anatomie, Yoga filosofie, meridianen practice & theorie, bekeken vanuit de Chinese Geneeskunde!

Stoelyoga en Yoga Nidra
In mei 2017 heb ik me verdiept de Stoelyoga training van Paula Jap Tjong (Stoelyoga Nederland) en een online cursus gedaan over Yoga Nidra.

Yoga met tennisballen
In december 2017 heb ik nog een workshop gevolgd bij Jasmijn Koelink op het gebied van yoga met tennisballen. Ontzettend mooie en goede aanvulling tijdens een Yin Yoga les. Het verdiept je practice en we masseren de dieper gelegen spanningspunten in je lichaam, oftewel Triggerpoints. Voor 2018 is mijn doel om me hier nog verder in te gaan verdiepen.

Doorontwikkelen
Om me nog verder te ontwikkelen als Yoga docent en mijn bijbaan om te zetten naar bedrijf heb ik in maart 2017 een half jaar traject gedaan met Yoga Businesscoach Corine van Zoelen. Wat een gaaf traject was dat. Ontzettend veel geleerd en nu ik klaar ben met de 200 uur Yin Yoga opleiding, kan ik wat ik van haar heb geleerd gaan toepassen.

Kom op die mat * Kom uit het hoofd en weer in je lichaam

Voel wat er te voelen is en negeer niet continue de signalen van je lichaam!

 

 Wil je op de hoogte blijven van al mijn activiteiten, schrijf je dan in via deze link: Geef je dan op . 

Wil je het een keer ervaren? Bekijk mijn lesrooster en/of neem contact met me op.

Ontdek jezelf – Ontdek Yoga