WORKSHOP YIN YOGA

Een workshop van Karin Visser Yoga is een mooie invulling van een

gezonde, leerzame en ontspannen middag of avond vrienden en/of vriendinnenavond verjaardagsfeest vrijgezellenfeest familiedag superaanvulling tijdens een teamdag energiebreak tijdens een intensieve trainingsdag/coachingsdag

WORKSHOP OP MAAT

Ben je op zoek naar een gezonde en anders dan andere teamdag, bedrijfstraining of vriendinnenparty?

Er zijn mogelijkheden voor een workshop vanaf 6 personen tot maximaal 14 personen.

De duur van de workshop is 2 uur en bestaat uit: een introductie “Wat is Yin yoga?” , meditatie,  Yin Yoga-les van 1,5 uur en een  mooie afsluiting.

Na afloop van de workshop voel je: meer energie, je bent uit je hoofd, je bent weer open, productiever en geconcentreerder, je voelt waar je lichaam behoefte aan heeft en je heb je welverdiende TIJD VOOR JEZELF genomen!

Neem vrijblijvend contact met me op.
Vermeld bij je aanvraag s.v.p. de datum, tijdstip, de doelstelling en de waarschijnlijke groepsomvang.

KOSTEN

meer deelnemers op aanvraag

per groep

Locatie Pieter Brueghelhuis tot 11 personen
€249,95 per groep, inclusief materialen

Eigen Locatie tot 14 personen
€249,95 per groep, inclusief materialen, exclusief reiskosten

locatie
Er zijn twee mogelijkheden:

  • In mijn eigen locatie kan tot 11 personen. Deze is in het Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25 te Veghel.
  • Op eigen locatie (bedrijfslocatie, woonkamer, tuin of andere ruimte) tot 14 personen.

reiskosten
Straal van minder dan 10 km rondom Veghel is de prijs inclusief reiskosten. Straal van meer dan 10 km rondom Veghel komt er € 0,30 per km bij.

benodigdheden
Iedere deelnemer zorgt zelf voor een handdoek, makkelijk zittende kleding/sokken. Voor buitenyoga denk aan een extra jasje. Overige materialen zoals yogamatten, meditatiekussens, yogablokken en yogariemen wordt verzorgd door Karin Visser Yoga

RECENSIES

Vriendinnengroep uit Veghel – Yin Yoga workshop – maart 2019:

Deze workshop heb ik gegeven voor een vriendinnengroep uit Veghel. Ze wilde 1 vriendin verrassen voor haar 50e verjaardag met deze workshop. Hele leuke damesgroep. Locatie was bij iemand in de huiskamer. Heel knus en gezellig.

Mooie recensie gekregen:

“Hi Karin, het was een super fijne workshop. Iedereen vol lof en tevreden. Dankjewel.” – Wilma

Groep Buurvrouwen – Yin Yoga workshop – januari 2019:

We hebben met ons groepje buurvrouwen een heel prettige workshop yin yoga gehad van Karin. Ze is lief, legt goed uit en houdt rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen. Fijn is dat Karin zichzelf ook kwetsbaar opstelt.
De fijne oefeningen, prettige sfeer en de aangename ruimte in het Pieter Brueghel Huis zorgden ervoor dat de tijd voorbij vloog.

Hele fijne ochtend.

Vriendinnenworkshop 2018:

Deze 6 vriendinnen hadden hun vriendinnenweekend in Veghel en op de zaterdagochtend een Yogaworkshop gepland. Geen van alleen ooit aan Yoga gedaan maar wel heel leuk nieuwsgierig en enthousiast.

Reactie deelnemers:

Op ons vriendinnenweekend een super leuke workshop gehad. Passende uitleg en ook tijd voor een grapje. Zeker een aanrader!

Oudercommissie Basisschool:

Super mooie binnen locatie. Helaas had het die dag geregend dus kon het niet buiten. De deuren van de schuur open waardoor we toch het gevoel van een buitenyoga konden creëren. Voor de meeste deelnemers de eerste ervaring met Yin Yoga. Heel geslaagd!

Reactie deelnemers:
Was top, mooie, rustige locatie.

Een hele fijne afsluiting van een fijne teamdag!

Hele fijne ervaring van deze vorm van yoga.

Collega leerkrachten:

Alweer een zeer geslaagde buitenyoga workshop. De gastvrouw heeft deze workshop gegeven aan haar collega’s als afscheid. Ze verandert binnen de organisatie van baan en vond het leuk om de avond te beginnen met een workshop. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en ik heb vernomen dat een aantal van de dames aan het zoeken zijn naar een goede Yin Yoga docent in de buurt van Mierlo. Top avondje dus. Iedereen zen.

Reactie deelnemers:
Esther: het was heeeeerlijk om te doen…. om te ervaren wat Yin Yoga is. Jezelf tot rust brengen en dan samen met je collega’s. Een hele bijzondere ervaring.

Collega’s Zanten BV Veghel:

Na de zomervakantie is dit weer de eerste Workshop. Nu aan een hele gezellige groep collega’s van Zanten BV in Veghel. De locatie was gewoon op kantoor tussen de bureau’s in. Muziek aan, wierook aan en de sfeer verandert toch meteen. Super leuk. Voor de meeste deelnemers een eerste ervaring met Yin Yoga. De dames kwamen zeer relaxt uit de les en de eerste reacties waren al…  Kunnen we dit niet 1x in de maand of kwartaal gaan doen? Top avondje dus. Iedereen zen en een ervaring rijker.

Reactie deelnemers:
Wat een unieke ervaring vonden wij het! Het was super… we gaan dit misschien wel vaker doen.

Vriendinnenworkshop:

Een heerlijke buitenyoga aan 4 vriendinnen. Met op de achtergrond de ondergaande zon. Het was zo gaaf en zo ontspannend. Te mooi om waar te zijn zo’n eerste keer. Voor deze 4 dames was het ook de eerste ervaring met Yin Yoga.

Reactie deelnemers:
Teddy: was top! Aanrader!

Fenne: was super Karin, dank je wel. Echt een aanrader!

Marlin: een hele fijne outdoor workshop. Ontspannen aan het weekend begonnen. Echt een aanrader!

Neem contact met me op voor al je vragen over workshops:  JA, ik heb een vraag.