Yoga & Reiki

Voeg de helende kracht van reiki toe aan je yoga-practice

 
 
Onze energie verspillen we aan zoveel dingen die we ‘moeten’ doen. We nemen veel te weinig tijd voor onszelf en aan het einde van de dag is het weg. Je bent moe, nergens zin in. Je energie zit vast.

Energie laten stromen

Ik probeer jouw energie weer te laten stromen. Heb je blokkades of pijnlijke plekken?
Ik leg mijn handen op je rug, been, heupen of schouders, om die plek te verzachten. Zo krijgt dat specifieke gebied, jouw liefde en aandacht wat het behoort te krijgen. Je stelt je open en je energie gaat weer stromen. Daarnaast kan het jou dát vertrouwen geven om los te laten, wat nodig is!

Stimulatie van je bindweefsels

De Yin Yoga houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied, de heupen en wervelkolom los. Het nodigt je uit om de behoefte en grenzen te ontdekken van je lichaam.

Reiki

gaat om meer energie, meer prama en het werkt ook als je het niet geloofd. Het effect kan alleen ook later komen. Reiki gaat om de energie weer te laten stromen in je lichaam, het lichaam vertrouwen te geven om los te laten. Reiki gaat daarheen waar het moet zijn, in je lichaam!

Ik fungeer als energiekanaal.

 

Yoga en Reiki workshop:

Tijdens een 2 uur durende workshop combineer ik de Yin Yoga houdingen met het geven van Reiki. Deze combinatie geeft die extra Reiki gaat om meer energie, meer prama aan je lichaam en het werkt ook als je het niet geloofd! Het effect van de handopleggingen kan ook later komen, na de workshop maar samen met de Yin Yoga houdingen is het een hele krachtige manier om het zelf helend proces van je lichaam optimaal op gang te brengen.

Aarden
Veel mensen zitten veel te veel in hun hoofd en via deze workshop of via een Reiki behandeling, kunnen we ervoor zorgen dat je weer beter aard. Beter voelt wat je lichaam nodig heeft.

Yoga en Reiki is geschikt voor iedereen. 

De les is voor alle niveaus en geef je over aan de helende kracht van Reiki. 

 • Wil je er meer weten of meedoen?
 • Ben je geïnteresseerd in een workshop Yoga en Reiki?

Ja, ik wil meer informatie over een Yin Yoga sessie i.c.m. Reiki

 • JA, ik wil MEEDOEN met één van de workshops! Klik dan op deze link Workshops

Namasté

 • Kies Reiki

  Voor je gezondheid, voor je energie en weerstand, voor je persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Levensenergie

  Door reiki laat je je levensenergie weer stromen en je zelf herstellend vermogen blijft krachtig.

 • Vertrouwen

  Door het geven van reiki, proberen we je het vertrouwen te geven om zaken los te laten wat nodig is zodat je energie weer optimaal gaat stromen.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van levensenergie via je handen. Deze energie wordt Ki genoemd. Deze levensenergie, die in de yogaleer bekend is als prana, is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft, doordat het zelfherstellend vermogen van je lichaam goed werkt. Als je levensenergie verstoord raakt, ervaar je dat bijvoorbeeld als onbehagen, onrust of zelfs ziekte.

Door middel van reiki kun je ervoor zorgen dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal werken. Reiki is goed te combineren met yoga en een mooie aanvulling op de werking van yoga.

Just for today I will not be angry or anger another.
Just for today I will nog worry.
I will honor my mother, my father, my teacher and my neighbour.
I will earn my living honestly.
I will awake each morning with joy in my heart and give thanks for all that comes to me.

(bron: Niemand is een eiland)