Buiten yoga

Het is echt een heel ander gevoel… yoga in een ruimte of yoga buiten. Ik raad het iedereen aan om een keer in de buitenlucht Yoga te beoefenen. Welke vorm dan ook.

De afgelopen maand heb ik 2 Buitenyoga workshops geven bij mij in de tuin. Maximaal 5 plekken. Intieme sfeer in een rustige buurt. De ene zondagochtend met een zonnetje en de andere zondagochtend moest men toch een jasje en sokken aan. Beide ochtenden hadden een eigen karakter maar het was top.

Wil je op de hoogte gehouden worden, wanneer er een volgende Buiten yoga sessie wordt gepland?
Klik dan HIER

Fabriek Magnifique
Ja, afgelopen weekend was het in Veghel, Fabriek Magnifique!
Een mooi festival in Veghel waar kunst, cultuur, dans, muziek, drinken en eten heel mooi samenkomt.
Voor jong en oud is er wat te doen. Zo ook in het Julianapark bij area The Hangout.

Ongeveer 1,5 maand voor het festival ben ik gevraagd of ik op het strand geen yogales wilde geven en gekoppeld aan het goede doel. Ik dacht meteen… Waaom niet? Super gaaf toch. Enige wat mee moest zitten, dat was het weer!

Wat hebben we een mooi weer gehad. Alle ingrediënten voor een geslaagde workshop waren aanwezig. Fijne plek, mooi weer, leuke, lieve spontane deelnemers. Echt TOP. Ik geniet nog steeds na.

Stichting Gewoon doen Veghel – die het allemaal heeft georganiseerd rondom The Hangout – steunt dit jaar 2 goede doelen in Veghel: Eet met je hart en Het Pieter Brueghelhuis. Voor het laatste doel heb ik de workshops ook gegeven.

In totaal heb ik met deze actie een mooi bedrag opgehaald van € 255,-.
Super trots en dankbaar op alle deelnemers. – Jullie zijn goud waard!

Yoga retreat Zuid Frankrijk – 8 tot en met 11 september 2018
Unplug Yourself en vind ruimte en rust tijdens een dit Yoga retreat georganiseerd door mij in samenwerking met Domaine La Douce France – een bijzonder landgoed in Zuid Frankrijk.

Is het tijd voor jou om jezelf rust te gunnen…? ruimte te geven? Echt jezelf opnieuw op te laden?
Pak nu die kans en schrijf je in vóór 1 augustus 2018. Op dit moment heb ik 2 deelnemers en dat is helaas niet genoeg om het retreat door te laten gaan. DUS…
– Twijfel je nog of je mee wilt?
– Heb je vragen?
Laat het me weten via mobiel of email. Pak deze laatste kans. Je krijgt ook nog een kado van ons.. namelijk een ontspanningsmassage op de zondag tijdens het retreat!

Wacht niet te lang, klik Hier en geef je op!

Dan geef ik samen met Chrissy, je de rust die jij verdient!

Dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief en ik hoop je snel ergens te ontmoeten.
Hele fijne dag gewenst.

Lieve groet
Karin Visser