Tjeetje wat een hitte hé afgelopen week. Niet zo heel veel puf om dan dingen te doen… Ik ben niet echt gemaakt voor deze hitte. Vandaag is het alweer stukken beter. 25-26 graden is perfect en dan ‘s avonds als we op bed liggen mogen de buien komen. Ideaal 🙂

Mijn missie en nieuwe ideeën:
Na de vakantie ga ik samen met een fysiotherapeut, mezelf verdiepen in hoe ik de yoga kan toepassen voor mensen met beperkingen in bewegen maar ook als er een ziektebeeld de beperking van bewegen is of als iemand last heeft van hoge mate van stress en tegen een burn-out aan zitten.

Wist je dat de meeste burn-out klachten in de lente naar boven komen?
Lijkt gek maar als je het bekijkt via de Chinese Geneeskunde i.c.m. de 5 elementen dan is dat niet zo gek. De winter is bedoeld om rust te pakken, naar binnen te keren. Hetzelfde wat de natuur doet. De lente is ervoor om nieuwe ideeën die zijn ontstaan in je rust periode, tot uitvoer te kunnen brengen.

Zodra je dus al een hele lange periode over je grenzen heen gaat en dan ook nog tijdens de winter niet de rust pakt, waarvoor dit element voor staat dan is de kans heel hoog dat er in de lente de burn-out klachten hun piek bereiken.
Je lichaam wil in actie komen, zoals de natuur dat ook doet maar het kan niet want je hebt geen reserves meer.

Omdat ik hier na mijn zwangerschap zelf ook tegenaan ben gelopen dat mijn lichaam niet meer wilde en ik met Yin Yoga de weg terug gevonden heb…. is mijn missie om andere te helpen om dit ook te doen.
Ik heb er super veel zin in om dit nieuwe avontuur aan te gaan!

Thuis heb ik de mogelijkheid om in hele kleine groepen en dan gericht op een bepaald thema de lessen te geven. Mocht je liever 1 op 1 les willen hebben, omdat in een groep nog niet goed voelt, dat kan ook.
Laat het me weten en ik ga je helpen!

Yin Yoga heeft mezelf zo geholpen om de balans weer terug te vinden en dat gun ik JOU OOK!

Liefs Karin

Buitenyoga in eigen tuin juli – augustus

Op de dinsdagochtend 31 juli, 7 en 14 augustus is het mogelijk om de dag heerlijk te starten met yoga en mijn tuin! Yin Yoga XXL met leuke thema’s.
Van 9:00 – 11:00 uur, kosten €15

Intiem karakter
Kleine groep, max. 5 personen
Persoonlijke aandacht

Thema op dinsdag 31 juli: “Verkoelende Yin Yoga Workshop XXL”
Een heerlijke les met houdingen om het water element een extra boost te geven nu het vuur element het meest actief is. Tijdens de zomer is je vuur element het actiefst. maar zeker tijdens deze extreme dagen is het ook lekker om even de verkoeling te hebben. Daarvoor heb ik een les samengesteld.

Oja… donderdagavnd 9 augustus – is er ook nog plek.

Heb je interesse? Mail, whats app of bel me:
06-21204906
karinvisseryoga@gmail.com

Zie ik je dinsdag? jawel toch?


Yoga retreat gaat helaas niet door

Misschien heb je het al gelezen op facebook maar het Yoga Retreat van september 2018 gaat helaas niet door ivm te weinig aanmeldingen.

Chrissy en Ruben dank je wel voor de samenwerking – ideeën en inspiratie. Wat een super mooie locatie hebben jullie toch!  Die had ik heel graag gedeeld met anderen, maar dat gaan we doen in 2019.
Aan alle andere geïnteresseerden…: dank jullie wel voor de interesse – jammer dat de data niet paste in de agenda.

Zodra we de datum hebben voor 2019, dan  laten wij het zo spoedig mogelijk weten! Heb je interesse…?

Laat het me dan weten via karinvisseryoga@gmail.com of geef je interesse door en vul het formulier in via deze link: http://eepurl.com/dlLIkr
Dan hou ik je op de hoogte.

Dat was het weer. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie, zomer en voor diegene die gewoon doorwerken… Werk ze!

Heel veel liefs en tot snel
Karin Visser